Minden ami az energiával teli életmódhoz hozzájárul.

Jenny lifestyle

Cellreset – Sejtanyagcsere programmal az egészségért és tartós fogyásért

2017. december 03. - Jenny Lifestyle

 

 

A cellReset a Fitline termékeken alapuló 28 napos tisztító kúrából és egy 3 hónapos stabilizációs fázisból álló teljes sejtanyagcsere megfiatalító egészségprogram. Az első 28 nap hozza meg a várt eredményt! Az azt követő 3 hónap stabilizálja az energiaszintet és segíti az egészséges sejtképződést. Az első hónapban (28 nap) pontosan meg van határozva, hogy mit lehet enni és mennyit. Vannak fehér és zöld napok.

A fehér napokon csak fehérje van (plusz májméregtelenítő tea, a szükséges vitaminok és ásványi anyagok, aminosav az izmok védelmére), de 4-szer van étkezés, tehát nincs éhezés.
A zöld napokon ehhez még hozzájön a saját készítésű joghurt (pre- és probiotikumokkal), magok, saláta, zöldség és gyümölcs.
Ami rettentő fontos: nincs só, nincs cukor/szénhidrát, nincs tartósítószer, színezék, adalék, stb. Ezektől kell megóvni a testünket 28 napig. Majd a stabilizációs fázisban az Optimal Set szedése ajánlott legalább 3 hónapig.file_168788_0_110920-fruit.jpg

Előnye:

  • nagyon gyors eredmény mind a sejtanyagcsere megfiatalításában mind a súlycsökkentés terén
  • a krónikus betegek fantasztikus javulásokról számolnak be, mivel a szervezetük elkezd végre méreganyagok nélkül normálisan (egészségesen) működni
  • 95%-os a sikeresség! A program orvosok és természetgyógyászok által bevizsgált és kipróbált! Így alkalmazható orvosi, wellness, fitness, természetgyógyász egységekkel együttműködve is
  • mozgás nélkül is működik (SŐT, az első héten nem is szabad sportolni)
  • napi 4-5 alkalommal kell étkezni és mégis jelentős súlycsökkenés érhető el

 

Hátránya:

  • napi előkészületet igényel, kötött program, az első héten fáradékonyság, fejfájás felléphet
  • mentorálás szükséges hozzá, szükség van egy komoly elhatározásra és fegyelemre
  • a kiegészítők költségei az étkezés költségeihez adódnak hozzá.

 

 

A program sikeres és garantáltan meghozza a kívánt eredményt

A Cellreset programot annak ajánlom, aki szeretne változtatni jelenlegi életmódján, megszabadulni a súlyfeleslegtől, aki egészségesebben kíván élni és étkezni, és akiben van némi kitartás és akaraterő. Nemcsak az egészségi állapotod javulhat (vérnyomás, koleszterin, fittség, nem leszel fáradékony stb.), de jojó-hatás nélkül és egészséges úton szabadulhatsz meg a felesleges kilóktól!

 

Tartós fogyás - Kicsattanó egészség - Jobb közérzet

Nem fogyókúra! Nem diéta! Ez egy 28 napos + 3 hónapos sejtanyagcsere megfiatalító egészségprogram.
A cellRESET nem egy „gyári” kapszula, amit beveszel és minden szép és jó lesz. A cellRESET nem egy ihatatlan shake, ami elveszi az étvágyad. A cellRESET egy komplex egészségprogram

 Mit mondanak akik kipróbálták?

·         már nem is tudom mikor ettem utoljára édességet, nem is hiányzik
·         régóta nem éreztem magam ilyen jól
·         végre úja rám jön a kedvencblúzom
·         folyamatosan eszem, mellette mégis fogyokcellreset_logo2_jpg.png
·         anyagcserém újra nagy fordulatszámon üzemel
·         elértem álmaim célját, nagyon lelkes vagyok
·         a bőröm most sokkal simább
·         az ekcémám a program kezdete óta jelentősen javult
·         mindig jóllakott voltam, étel utáni vágy nélkül
·         teljesen rendbe hozta a köszvényemet
·         az orvosom meghökkent a tökéletes vérnyomás és koleszterin eredményemen
·         több energiával nagyobb sportteljesítményt értem el
·         este gond nélkül elalszok és reggel kipihenten kelek
·         nem stresszelem már annyit magam, nyugodtabb és összeszedettebb vagyok

 

 

De őszintén, ez a diéta nem való mindenkinek!

CSAK annak ajánljuk, aki

  • VALÓBAN LE SZERETNE FOGYNI,
  • EGÉSZSÉGESEBBEN KÍVÁN ÉTKEZNI,
  • RÁSZÁNJA A SZÜKSÉGES PÉNZT ÉS IDŐT,
  • JAVÍTANI SZERETNE EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁN.

 

Ha komolyan gondolod, vágj bele minél hamarabb!

Egy hónap múlva azt fogod kívánni, bárcsak MA elkezdted volna!

 

 

 

Mi áll a háttérben? – A program története

 

A program kitalálója Aage Stenseth professzor, a hagyományos kínai orvoslás professzora:

Több, mint 30 éve az egészséges táplálkozás híve, az elmúlt 10 évben évente több, mint 100 előadást és élelmiszer bemutatót, helyes táplálkozás oktatást tart Európa-szerte.

2009-ben olvasott egy cikket amelyben a NASA két munkatársa kifejtette, hogyan lehet egy belső táplálkozási programnak köszönhetően sikeresen csökkenteni a testsúly és a zsír arányát.

Miután egy elhúzódó betegség gyötörte a professzort, számos gyógyszert írtak fel neki és sok nem kívánt extra kilóval lett súlyosabb, keresett magának egy jó megoldást és létrehozta ezt az egészségprogramot.

Ő mindössze 8 nap alatt ezzel a programot 4 kg-t adott le. Bár örült a fogyásnak, de fizikailag úgy érezte, nincs minden rendben. Mozdulatlannak érezte magát, közérzete rossz volt és nem volt semmihez sem energiája. És a gyorsan leadott kilók vissza is jöttek idővel.

Ahogy elkezdte tüzetesebben vizsgálni a programot, kiderült, hogy az Egyesült Államokban zárt körben – főleg Hollywodban – igen sokan használják titokban a súlyuk karbantartására. A professzor megvizsgálta közelebbről a programot és hamar rájött, hogy hol és hogyan lehetne javítani rajta.

Hozzáadta a programhoz néhány saját technikáját, valamint a TCM (hagyományos kínai orvoslás) tapasztalatát és kialakított egy optimális tisztítási fázist, melyben optimális az ásványi anyagok és a gyógynövények mennyisége.

Olyan létfontosságú tápanyagokat tett a programhoz, melyek elősegítik a súlycsökkentést, a súly megtartását, és olyan rendkívüli tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint például, hogy az ember nem izomból kezd el fogyni. Egyensúlyba kell hozni a hormonszintet és az anyagcserét úgy, hogy mindenközben ne legyen általános lemondás és az ember részt tudjon venni a mindennapokban.

A programmal a professzor 7 napon belül optimalizálta a súlyát (-8 kg.), és fittnek valamint erősnek érezte magát, A következő három hét alatt további 4 kg-t adott le és az energiaszintje folyamatosan emelkedett. Nem érezte magát ilyen energikusnak az elmúlt 10 évben. A 28 nap után elhagyta a vérnyomás-csökkentő gyógyszerét, mivel nem volt már rá szüksége, továbbá a vércukor és a koleszterin szintje a teljesen normális mértékek közé került.

Így a cellRESET (sejt visszaállítás) megszületett!

A személyes sikeremet és eredményemet meg kívántam osztani másokkal is, mivel ők is észrevették, hogy milyen változásokon mentem keresztül. Kevesebb, mint 2 év alatt több mint 10.000 elégedett felhasználók csinálta végig a programot csak Norvégiában.

Mindezek után a program 2013-ban megérkezett Magyarországra!

A bejegyzés trackback címe:

https://jenny-lifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4813412393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása