Minden ami az energiával teli életmódhoz hozzájárul.

Jenny lifestyle

Kirobbanó egészség, ahol a fogyás „mellékhatás”?

Szabadulj meg a feleleges kilóktól miközben egészségi állapotod irigylésre méltó lesz.

2017. december 07. - Jenny Lifestyle

Az egészség mindenki számára a legfontosabb. Ha egészségesek vagyunk, akkor jól érezzük magunkat. Ez kihat a környezetünkre és az életvitelünkre is. Ha ezzel az egészséges életmóddal még álmaid alakját is elérheted, miért ne kezdenéd el máris?

A különböző diéták mellett mindig lehet érveket és ellenérveket felsorakoztatni, de a végén egyetlenegy dologra érdemes figyelni, amit a kutatók, tudósok már számtalan tanulmánnyal igazoltak: az a legjobb fogyókúra, amit életvitelszerűen, hosszú távon tudsz végezni. Miért nem elég egyszerűen csak kevesebbet enni és ezáltal a kalóriákat csökkenteni? A szervezeted egy idő után nem kapja meg amire szüksége van és ilyenkor lép fel az a fajta éhség amikor szinte ölni tudnál egy darabka csokoládéért.

Az én titkom egy német csoda, ami végre Magyarországon is kapható. A Fitline termékek természetes alapanyagokból, bio-gyümölcsökből, zöldségekből és növényi hatóanyagokból készül, tartósító- és színező anyagoktól mentesen. Amióta elkezdtem, nem szedek vitaminokat és nem járok gyógyszertárba, mert szinte soha nem vagyunk betegek. Ezáltal semmilyen plusz költségem nincs havonta, egyszerűen a kiadásaimat kellett csak átszerveznem.dr-health-wellness2.jpg

Nem kell bonyolult étrendre átváltani, vagy kalóriákat számolni. Nincs olyan élelmiszer, amiről le kellene mondani és önmagadat sanyargatni. Ez egy olyan életmód, amit egyszerűen be tudsz építeni az életedbe, és ami mellékesen fogyást is okoz. Persze ez nem jelenti, hogy az egészségtelen étkezés mellett is kimagasló eredményre várhatunk. A mozgás és fitt életmód testileg és lelkileg is pozitívan hat ránk. De a mai rohanó világban kinek van ideje heti több órát az edzőteremben izzadni? Én szívesebben szánom ezt az időt a családomra vagy a hobbimra. Sportolás nélkül is elértem a kitűzött célom.

 

Szeretnél te is egész nap fitt lenni? Kiphenten ébredni? Az Optimal szett koncepcióval nem csak friss és üde leszel egész nap, de antioxidánsokkal és számos vitaminnal feltöltöd a szervezeted, ami segít megelőzni a fertőzéseket és csökkenti a betegségek kialakulásának esélyeit. A felgyorsított anyagcsere természetesen a nagy mértékű fogyást is beindítja.

Az Optimal szett (napi vitamincsomag) három alapvető terméket tartalmaz, melyek együttesen optimális módon pótolják az alaptáplálkozásban előforduló hiányosságainkat és a sejtszinten jelentkező zavarokat eredményesen elhárítják. Reggel kirobbanó energiával indítja a napod, feltölti minden létfontosságú vitaminnal a szervezeted, este pedig gondoskodik a pihentető alvásról!

 

Reggel: Activize Oxyplus

Kávé helyett, kirobbanó erő percek alatt! Oxyplus szállítja a levegőt, az oxigént, amelyre sejtjeinknek szüksége van, hogy jól égessenek. A jobb oxigénellátásnak köszönhetően több energiánk, érzékelhető energiánk, jobb koncentrációs és teljesítő képességünk lesz. Ráadásul a zsírégetést is fokozza.

Frissességet biztosít már a nap kezdetén, hiszen plusz oxigént, illetve megfelelő tápanyagokat C, B vitamincsoport juttat a sejtekhez, mely elengedhetetlenek a szellemi és fizikai igénybevétel esetén.

A FitLine Activice Oxy a 2006. márciusában lezárult német klinikai tesztje után (mely a migrénes fejfájásra irányult és kitűnő eredménnyel zárult) "a gyógyhatású termék" nevet kapta meg és kifejezetten javasolják fogyasztását a fejfájással küszködőknek. Bio zöldség- gyümölcs ill. növényi kivonatokból készül, tartósítószert és színezéket nem tartalmaz. Egy pohár vízben feloldandó vitaminkészítmény.

 

Az emberi test három hetet bír ki étel nélkül, három napot folyadék nélkül, de csak három percet oxigén nélkül. A légkör oxigéntartalma is állandóan csökken, így a szervezetünkben egyre inkább hiányzik a megfelelő mennyiség.

Mitől különleges az Oxyplus?14944_0.jpg

  • tartalmazza a teljes B - komplex vitamin csoportot. A B ­vitaminokra naponta szükségünk van, kulcsfontosságú szerepet töltenek be az energiánk növelésében, idegrendszerünk működésében.
  • maximális koncentráló képességet, frissességet biztosít a reggeli ébredést követő időszakban.
  • az újfajta gyártástechnológia révén a fogyasztást követően 5-15 percen belül hatóanyagtartalmai, mintegy "berobbannak" a szervezetbe.
  • kedvező hatást eredményezhet az idegrendszer különböző megbetegedéseiben: általános lehangoltság, depresszió

 

 

 

Ebéd előtt: Basics

Fitline Basic a termékcsalád alapterméke, a legerősebb antioxidáns, ami minden szükséges vitamint biztosít a szervezet számára. Komplex multivitamin az egész családnak. Ha 70 milliárd sejtünk elegendő táp-és vitálanyagot kap, akkor tökéletesen végezheti összetett tevékenységét: energiaszállítás, hormonok és egyéb hírvivő-és hatóanyagok előállítása. Ekkor érezhetjük magunkat igazán jól, nem csak testileg hanem lelkileg és szellemileg is. A táp- és vitalizáló anyagok mellett a Basics tökéletes immunvédelmet ad, erősíti a szervezet öngyógyító erőit, védi a sejteket a szabad gyököktől és a szabad gyökök keletkezését kiváltó stressztől.

Mitől különleges a Basics?basics-box.jpg

  • helyreállítja az egészséges bélflórát
  • vitalizálja az emésztőrendszert
  • segíti a szervezet tápanyag- és vitaminellátását
  • megerősíti a szervezet természetes ellenállóképességét
  • gátolja a sejtek öregedését
  • méregtelenít
  • könnyen felszívódik
  • könnyen emészthető akár érzékeny bélrendszerrel is
  • cukorbetegek is fogyaszthatják Klinikailag tesztelt készítmény
  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert.

 

 

Este: Restorate

A Restorate hozzájárul ahhoz, hogy megszabaduljunk a savaktól és salakanyagoktól. Karcsúsítja sejtjeinket, a sejtközi tereket, optimalizálja a kémhatást, a sav-bázis egyensúlyt, ezáltal leküzdi a kedvezőtlen kémhatás túlsúlyát.

A Restorate fontos a jó megjelenés, a szép bőr, haj és köröm szempontjából, valamint a gyorsabb regeneráció és a pihentető alvás érdekében is.

Nyolc különböző létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet és D vitamint tartalmaz. Regenerálódásra, pihentető alvásra, illetve fokozott savtermelés esetén is ajánlott. Gondosan összeállított ásványi anyag kombinációjával megfelelő sav-bázis egyensúlyt biztosít

pH-egyensúly felborulása a legtöbb embernél az elsavasodást jelenti. Ez az állapot arra kényszeríti testünket, hogy a szükséges ásványi anyagokat - különösen a kalciumot, a nátriumot, a káliumot és a magnéziumot - a létfontosságú szervekből és a csontokból vonja ki abból a célból, hogy semlegesítse és biztonságosan eltávolítsa a savakat a testből. A szervezet nagymértékben elsavasodhat, bár ezt az állapotot gyakran évekig nem ismerik fel. Ily módon az is lehetséges, hogy az ember egészségesen táplálkozik, mégsem képes a tápanyagok feldolgozására és hasznosítására.

Tudnunk kell, hogy a szervezet képessége az ásványi anyagok és a különféle tápanyagok hasznosítására csak akkor maximális, ha a pH-érték is megfelel.

Mitől különleges a Restorate?fitline-restorate.jpg

  • segít kiküszöbölni a csontritkulást és romló fogazatot
  • a sérülések gyógyulását felgyorsítja
  • pozitívan hat a szívműködésre
  • kiküszöböli az alvászavart és túlsavasodást
  • szebbé varázsolja a bőrt, hajat és körmöket
  • összetételének köszönhetően hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához
  • a benne levő D-vitamin elősegíti a kalcium felvételt a bélben, és annak beépülését a csontokba

 

Saját bőrömön tapasztaltam ennek a rendkívüli termékcsaládnak az egészségemre és szervezetemre gyakorolt pozitív hatásait. Semmilyen negatívumot nem tudok megemlíteni. Sikerült a terhesség utáni fennmaradt plusz kilókat is leadnom – egész pontosan 14 kg-ot 3,5 hónap alatt. Mindenki, aki tőlem rendelt, többé nem akar lemondani róla.  

A Fitline által szervezett továbbképzésnek köszönhetően jutányosabb áron tudok termékeket vásárolni, mint amennyiért webáruházban kapható.

Felkeltettem érdeklődésedet? Írj még ma!
jenny.lifestyle.mail@gmail.com

jenny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jenny-lifestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8513452817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása